https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Herenthout

Mooi Pensioensviering bij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een pensioensviering bij Herenthout

Aan het speuren naar een mooie plek om een pensioensviering te vieren in de buurt van Herenthout? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Dit verborgen pareltje bij Herenthout heeft alles om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor pensioensvieringen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een pensioensviering in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Herenthout. Kort gezegd, voor een op en top perfect pensioensviering bij Herenthout, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Herenthout voor chique pensioensvieringen

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Herenthout baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Herenthout noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herenthout ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herenthout echt niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Herenthout als het aankomt op de organisatie van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Herenthout zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Herenthout? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Verken onze site.