https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Herentals

Prachtig Pensioensviering bij Herentals

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Herentals

Aan het speuren naar een mooie stek om een pensioensviering te vieren bij Herentals? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze rustige locatie nabij Herentals is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een pensioensviering in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herentals. Kortom, voor een perfect pensioensviering bij Herentals, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Herentals voor stijlvolle pensioensvieringen

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Herentals badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Herentals en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Herentals ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herentals niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Herentals als het gaat over de organisatie van onvergetelijke pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Herentals? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Verken onze site.