https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Grimbergen

Mooi Pensioensviering nabij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Grimbergen

Op zoek naar een knappe stek om een pensioensviering te vieren vlakbij Grimbergen? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Grimbergen beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai pensioensviering in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Grimbergen. Dus, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Grimbergen, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Grimbergen voor klassevolle pensioensvieringen

De immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel nabij Grimbergen noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Grimbergen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Grimbergen echt niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Grimbergen als het aankomt op het organiseren van sublieme pensioensvieringen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw pensioensviering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.