https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Edegem

Prachtig Pensioensviering nabij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Edegem

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een pensioensviering te laten doorgaan vlakbij Edegem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord nabij Edegem is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor pensioensvieringen . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique pensioensviering in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Edegem. Dus, voor een perfect pensioensviering bij Edegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Edegem voor stijlvolle pensioensvieringen

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Edegem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel nabij Edegem noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Edegem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Edegem niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een pensioensviering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Edegem en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Edegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Edegem? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Verken onze site.