https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Duffel

Mooi Pensioensviering bij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een pensioensviering bij Duffel

Op zoek naar een mooie zaal om een pensioensviering te vieren bij Duffel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Deze fraaie oase van rust nabij Duffel heeft alles om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai pensioensviering in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Duffel. Kort gezegd, voor een fantastisch pensioensviering bij Duffel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Duffel voor klassevolle pensioensvieringen

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Duffel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel nabij Duffel noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Duffel ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Duffel als het gaat over het inrichten van stijlvolle pensioensvieringen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering bij Duffel? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Verken onze site.