https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Diegem

Mooi Pensioensviering nabij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Diegem

Aan het speuren naar een mooie stek om een pensioensviering te organiseren bij Diegem? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Diegem heeft alles om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Diegem. Kortom, voor een perfect pensioensviering bij Diegem, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Diegem voor klassevolle pensioensvieringen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent pensioensviering nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Diegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Diegem noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Diegem ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Diegem niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Diegem als het gaat over de organisatie van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw pensioensviering een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!