https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Deurne

Prachtig Pensioensviering bij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Deurne

Op zoek naar een fraaie zaal om een pensioensviering te organiseren bij Deurne? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Deurne is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Deurne. Kort gezegd, voor een op en top perfect pensioensviering bij Deurne, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Deurne voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze immense tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft pensioensviering nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Deurne baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat velen de allermooiste parel nabij Deurne noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Deurne ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Deurne als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Deurne zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering in de buurt van Deurne? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.