https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Boechout

Mooi Pensioensviering bij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Boechout

Bent u op zoek naar een knappe plaats om een pensioensviering te laten doorgaan bij Boechout? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Boechout heeft alles in huis om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boechout. Kort gezegd, voor een op en top perfect pensioensviering bij Boechout, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Boechout voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft pensioensviering nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Boechout baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een pensioensviering op wat velen de allermooiste parel nabij Boechout en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boechout ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Boechout echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een pensioensviering op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Boechout en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw pensioensviering een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een pensioensviering bij Boechout? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Kijk op onze site.