https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Berlaar

Prachtig Pensioensviering bij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Berlaar

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een pensioensviering te laten plaatsvinden nabij Berlaar? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Berlaar is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een pensioensviering in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Berlaar. Kort samengevat, voor een fantastisch pensioensviering bij Berlaar, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Berlaar voor klassevolle pensioensvieringen

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent pensioensviering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Berlaar noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Berlaar ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar absoluut niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Berlaar als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke pensioensvieringen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw pensioensviering een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering in de buurt van Berlaar? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Verken onze site.