https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Beerzel

Mooi Pensioensviering nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een pensioensviering bij Beerzel

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een pensioensviering te laten plaatsvinden nabij Beerzel? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Beerzel heeft alles in huis om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor pensioensvieringen . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai pensioensviering in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort samengevat, voor een fantastisch pensioensviering bij Beerzel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Beerzel voor stijlvolle pensioensvieringen

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Beerzel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Beerzel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Beerzel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Beerzel en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme pensioensvieringen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw pensioensviering een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Beerzel? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.