https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Antwerpen

Mooi Pensioensviering nabij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Antwerpen

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een pensioensviering te houden in de buurt van Antwerpen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Antwerpen beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor pensioensvieringen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een pensioensviering in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Antwerpen. Kortom, voor een gedroomd pensioensviering bij Antwerpen, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Antwerpen voor stijlvolle pensioensvieringen

De uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste parel in de buurt van Antwerpen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Antwerpen ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Antwerpen niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Antwerpen als het aankomt op het inrichten van succesrijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw pensioensviering een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde pensioensvieringen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een pensioensviering bij Antwerpen? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Verken onze site.