https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Aartselaar

Mooi Pensioensviering bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Aartselaar

Bent u op zoek naar een leuke plek om een pensioensviering te vieren in de buurt van Aartselaar? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Aartselaar heeft alles in huis om van een pensioensviering een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor pensioensvieringen . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een pensioensviering in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Kort samengevat, voor een perfect pensioensviering bij Aartselaar, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Aartselaar voor klassevolle pensioensvieringen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een pensioensviering op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Aartselaar noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Aartselaar ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar niets tekortkomen op pensioensviering. Dankzij onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Aartselaar als het aankomt op de organisatie van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een pensioensviering bij Aartselaar? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.