https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Zaventem

Mooi Lezing nabij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Zaventem

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een lezing te organiseren in de buurt van Zaventem? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze rustige locatie vlakbij Zaventem beschikt over alle troeven om van een lezing een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van lezingen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een lezing in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zaventem. Kortom, voor een onvergetelijk lezing bij Zaventem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Zaventem voor chique lezingen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Zaventem noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zaventem ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw lezing -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem absoluut niets tekortkomen op lezing. Door de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Zaventem als het gaat over de organisatie van onvergetelijke lezingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw lezing een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!