https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Zandhoven

Mooi Lezing bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Zandhoven

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een lezing te organiseren in de buurt van Zandhoven? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze prachtplek vlakbij Zandhoven is helemaal uitgerust om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lezing in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Zandhoven. Kort gezegd, voor een op en top perfect lezing bij Zandhoven, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Zandhoven voor klassevolle lezingen

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Zandhoven en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Zandhoven ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een lezing perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Zandhoven als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw lezing een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.