https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Wommelgem

Prachtig Lezing nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Wommelgem

Bent u op zoek naar een ideale plek om een lezing te houden vlakbij Wommelgem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Wommelgem heeft alles in huis om van een lezing een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van lezingen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai lezing in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Wommelgem. Dus, voor een fantastisch lezing bij Wommelgem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Wommelgem voor klassevolle lezingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een lezing op wat velen de mooiste parel nabij Wommelgem noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wommelgem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem niets tekortkomen op lezing. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Wommelgem en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle lezingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw lezing een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!