https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Willebroek

Mooi Lezing nabij Willebroek

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Willebroek

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een lezing te organiseren vlakbij Willebroek? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze prachtplek nabij Willebroek beschikt over alle troeven om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor lezingen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lezing in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Willebroek. Kort gezegd, voor een gedroomd lezing bij Willebroek, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Willebroek voor stijlvolle lezingen

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Willebroek en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek niets tekortkomen op lezing. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Willebroek en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle lezingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.