https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Vremde

Mooi Lezing bij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Vremde

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een lezing te laten doorgaan in de buurt van Vremde? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Vremde beschikt over alle troeven om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van lezingen . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai lezing in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Vremde. Kort samengevat, voor een perfect lezing bij Vremde, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Vremde voor stijlvolle lezingen

De ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een lezing op wat velen de mooiste plek nabij Vremde en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vremde absoluut niets tekortkomen op lezing. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Vremde en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke lezingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lezing een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Vremde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.