https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Vilvoorde

Prachtig Lezing nabij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lezing bij Vilvoorde

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een lezing te organiseren in de buurt van Vilvoorde? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Vilvoorde heeft alles om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor lezingen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai lezing in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Vilvoorde. Dus, voor een fantastisch lezing bij Vilvoorde, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Vilvoorde voor klassevolle lezingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een lezing op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Vilvoorde en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vilvoorde ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde echt niets tekortkomen op lezing. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een lezing helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Vilvoorde als het gaat over de organisatie van sublieme lezingen . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.