https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Ter Elst

Mooi Lezing bij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Ter Elst

Op zoek naar een mooie zaal om een lezing te laten doorgaan nabij Ter Elst? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord nabij Ter Elst heeft alles in huis om van een lezing een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van lezingen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai lezing in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Ter Elst. Dus, voor een gedroomd lezing bij Ter Elst, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Ter Elst voor klassevolle lezingen

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Ter Elst noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ter Elst ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst absoluut niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Ter Elst en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme lezingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!