https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Lezing nabij Sint-Katelijne-Waver

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een lezing te houden nabij Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Sint-Katelijne-Waver is helemaal uitgerust om van een lezing een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van lezingen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lezing in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort samengevat, voor een perfect lezing bij Sint-Katelijne-Waver, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor klassevolle lezingen

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een lezing op wat velen de mooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op lezing. Door de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle lezingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw lezing een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!