https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Schoten

Mooi Lezing bij Schoten

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Schoten

Toevallig op zoek naar een geschikte gelegenheid om een lezing te houden nabij Schoten? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit verborgen pareltje nabij Schoten is helemaal uitgerust om van een lezing een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor lezingen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai lezing in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schoten. Kortom, voor een gedroomd lezing bij Schoten, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Schoten voor chique lezingen

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Schoten baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Schoten noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schoten niets tekortkomen op lezing. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Schoten als het aankomt op het inrichten van stijlvolle lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!