https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Schilde

Prachtig Lezing bij Schilde

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Schilde

Aan het speuren naar een leuke gelegenheid om een lezing te vieren nabij Schilde? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit mooie, rustige oord bij Schilde heeft alles in huis om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van lezingen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een lezing in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schilde. Kort gezegd, voor een fantastisch lezing bij Schilde, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Schilde voor klassevolle lezingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent lezing nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Schilde badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Schilde noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schilde ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schilde echt niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Schilde als het gaat over het inrichten van sublieme lezingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!