https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Schelle

Prachtig Lezing nabij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lezing bij Schelle

Bent u op zoek naar een leuke stek om een lezing te laten plaatsvinden in de buurt van Schelle? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze rustige locatie vlakbij Schelle beschikt over alle troeven om van een lezing een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van lezingen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai lezing in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schelle. Kort gezegd, voor een gedroomd lezing bij Schelle, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Schelle voor chique lezingen

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schelle badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schelle noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schelle ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle echt niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Schelle als het aankomt op de organisatie van succesrijke lezingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schelle zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.