https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Ranst

Prachtig Lezing bij Ranst

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Ranst

Op zoek naar een leuke plaats om een lezing te organiseren bij Ranst? In dat geval is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze rustige locatie vlakbij Ranst heeft alles om van een lezing een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van lezingen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lezing in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ranst. Kortom, voor een op en top perfect lezing bij Ranst, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Ranst voor stijlvolle lezingen

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Ranst noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ranst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op lezing. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Ranst en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme lezingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw lezing een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!