https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Puurs

Mooi Lezing bij Puurs

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Puurs

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een lezing te houden bij Puurs? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze prachtplek bij Puurs beschikt over alle troeven om van een lezing een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van lezingen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een lezing in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Puurs. Dus, voor een fantastisch lezing bij Puurs, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Puurs voor chique lezingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Puurs badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Puurs noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Puurs ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs echt niets tekortkomen op lezing. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Puurs als het aankomt op het organiseren van sublieme lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!