https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Nijlen

Prachtig Lezing bij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lezing bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een ideale plek om een lezing te vieren nabij Nijlen? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Nijlen heeft alles in huis om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor lezingen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een lezing in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Nijlen. Kortom, voor een gedroomd lezing bij Nijlen, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Nijlen voor stijlvolle lezingen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de allermooiste plek nabij Nijlen noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Nijlen ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen niets tekortkomen op lezing. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Nijlen en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.