https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Niel

Prachtig Lezing nabij Niel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Niel

Aan het speuren naar een fraaie zaal om een lezing te houden vlakbij Niel? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Niel beschikt over alle troeven om van een lezing een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai lezing in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kortom, voor een gedroomd lezing bij Niel, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Niel voor chique lezingen

De ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft lezing nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Niel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een lezing op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Niel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw lezing -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Niel niets tekortkomen op lezing. Door onze talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Niel als het gaat over de organisatie van sublieme lezingen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw lezing een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!