https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Mortsel

Prachtig Lezing nabij Mortsel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lezing bij Mortsel

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een lezing te doen plaatsvinden in de buurt van Mortsel? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze prachtplek nabij Mortsel heeft alles in huis om van een lezing een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor lezingen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique lezing in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Mortsel. Dus, voor een fantastisch lezing bij Mortsel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Mortsel voor chique lezingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Mortsel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Mortsel en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Mortsel niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een lezing helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Mortsel als het gaat over het organiseren van onvergetelijke lezingen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Mortsel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.