https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Millegem

Prachtig Lezing nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Millegem

Toevallig op zoek naar een knappe plaats om een lezing te doen plaatsvinden in de buurt van Millegem? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust bij Millegem heeft alles in huis om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique lezing in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Millegem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk lezing bij Millegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Millegem voor stijlvolle lezingen

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Millegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Millegem noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Millegem ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem niets tekortkomen op lezing. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Millegem en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Millegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!