https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Lint

Prachtig Lezing bij Lint

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Lint

Aan het speuren naar een leuke plaats om een lezing te doen plaatsvinden nabij Lint? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Lint heeft alles in huis om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van lezingen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai lezing in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Lint. Dus, voor een op en top perfect lezing bij Lint, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Lint voor klassevolle lezingen

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Lint baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Lint noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lint ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint absoluut niets tekortkomen op lezing. Door onze talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Lint en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Lint staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.