https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Kruibeke

Prachtig Lezing nabij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Kruibeke

Aan het speuren naar een fraaie zaal om een lezing te organiseren bij Kruibeke? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Kruibeke beschikt over alle troeven om van een lezing een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lezing in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Kruibeke. Kort samengevat, voor een perfect lezing bij Kruibeke, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Kruibeke voor klassevolle lezingen

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lezing nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Kruibeke en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op lezing. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Kruibeke als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw lezing een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!