https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Kontich

Prachtig Lezing bij Kontich

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Kontich

Aan het speuren naar een leuke stek om een lezing te houden nabij Kontich? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Kontich is helemaal uitgerust om van een lezing een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique lezing in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kontich. Kort gezegd, voor een gedroomd lezing bij Kontich, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Kontich voor klassevolle lezingen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Kontich baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Kontich noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kontich ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kontich echt niets tekortkomen op lezing. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Kontich en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Kontich staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!