https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Koningshooikt

Prachtig Lezing bij Koningshooikt

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Koningshooikt

Bent u op zoek naar een geschikte zaal om een lezing te doen plaatsvinden nabij Koningshooikt? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Koningshooikt heeft alles om van een lezing een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor lezingen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai lezing in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een gedroomd lezing bij Koningshooikt, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Koningshooikt voor stijlvolle lezingen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Koningshooikt noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Koningshooikt ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op lezing. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Koningshooikt en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke lezingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.