https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Hovorst

Mooi Lezing nabij Hovorst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lezing bij Hovorst

Aan het speuren naar een mooie plek om een lezing te laten plaatsvinden bij Hovorst? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Hovorst heeft alles in huis om van een lezing een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor lezingen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai lezing in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hovorst. Kort gezegd, voor een op en top perfect lezing bij Hovorst, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Hovorst voor chique lezingen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Hovorst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Hovorst noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hovorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst niets tekortkomen op lezing. Door onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lezing op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Hovorst als het gaat over het inrichten van onvergetelijke lezingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique lezingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Hovorst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.