https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Hove

Mooi Lezing nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lezing bij Hove

Aan het speuren naar een ideale stek om een lezing te laten plaatsvinden nabij Hove? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje vlakbij Hove beschikt over alle troeven om van een lezing een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor lezingen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een lezing in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hove. Kort samengevat, voor een perfect lezing bij Hove, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Hove voor stijlvolle lezingen

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft lezing nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Hove baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een lezing op wat velen de allermooiste plek nabij Hove en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hove ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hove echt niets tekortkomen op lezing. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Hove als het gaat over het organiseren van sublieme lezingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lezing een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Hove zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.