https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Herenthout

Mooi Lezing bij Herenthout

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Herenthout

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een lezing te vieren nabij Herenthout? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze prachtplek bij Herenthout is helemaal uitgerust om van een lezing een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van lezingen . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lezing in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Herenthout. Kortom, voor een op en top perfect lezing bij Herenthout, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Herenthout voor chique lezingen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Herenthout noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herenthout ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een lezing perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw lezing -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout absoluut niets tekortkomen op lezing. Dankzij de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lezing helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Herenthout en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Herenthout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.