https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Edegem

Prachtig Lezing nabij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Edegem

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een lezing te vieren in de buurt van Edegem? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze rustige locatie gelegen bij Edegem beschikt over alle troeven om van een lezing een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lezingen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai lezing in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Edegem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk lezing bij Edegem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Edegem voor klassevolle lezingen

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de allermooiste plek nabij Edegem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Edegem niets tekortkomen op lezing. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Edegem en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme lezingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!