https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Duffel

Prachtig Lezing bij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lezing bij Duffel

Aan het speuren naar een mooie plaats om een lezing te laten plaatsvinden in de buurt van Duffel? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze fraaie oase van rust nabij Duffel beschikt over alle troeven om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn prima geschikt voor lezingen . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lezing in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Duffel. Kort samengevat, voor een gedroomd lezing bij Duffel, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Duffel voor chique lezingen

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Duffel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Duffel ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw lezing -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel niets tekortkomen op lezing. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een lezing op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Duffel als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke lezingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Duffel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!