https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Diegem

Prachtig Lezing nabij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Diegem

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een lezing te vieren vlakbij Diegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Diegem heeft alles om van een lezing een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een lezing in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Diegem. Kortom, voor een perfect lezing bij Diegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Diegem voor klassevolle lezingen

De immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Diegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een lezing op wat veel mensen de mooiste plek nabij Diegem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem niets tekortkomen op lezing. Dankzij onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Diegem en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle lezingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die cruciaal is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Diegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.