https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Deurne

Prachtig Lezing nabij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lezing bij Deurne

Op zoek naar een geschikte stek om een lezing te vieren in de buurt van Deurne? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Deze prachtplek in de buurt van Deurne beschikt over alle troeven om van een lezing een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lezingen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lezing in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Deurne. Dus, voor een gedroomd lezing bij Deurne, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Deurne voor stijlvolle lezingen

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft lezing nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Deurne baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Deurne noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Deurne ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw lezing -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Deurne echt niets tekortkomen op lezing. Door de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een lezing helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Deurne als het aankomt op de organisatie van succesrijke lezingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Deurne staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!