https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Boom

Prachtig Lezing bij Boom

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een lezing bij Boom

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een lezing te doen plaatsvinden in de buurt van Boom? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Dit mooie, rustige oord bij Boom heeft alles om van een lezing een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van lezingen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique lezing in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Boom. Kort samengevat, voor een op en top perfect lezing bij Boom, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Boom voor chique lezingen

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Boom baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Boom en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boom ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom absoluut niets tekortkomen op lezing. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Boom en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique lezingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.