https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Boechout

Prachtig Lezing bij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Boechout

Toevallig op zoek naar een knappe gelegenheid om een lezing te laten plaatsvinden nabij Boechout? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Boechout heeft alles om van een lezing een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van lezingen . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai lezing in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boechout. Kort gezegd, voor een gedroomd lezing bij Boechout, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Boechout voor stijlvolle lezingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent lezing nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Boechout baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een lezing op wat velen de mooiste parel nabij Boechout en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boechout ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boechout echt niets tekortkomen op lezing. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lezing op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Boechout als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke lezingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw lezing een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!