https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Berlaar

Prachtig Lezing nabij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lezing bij Berlaar

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een lezing te doen plaatsvinden vlakbij Berlaar? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Berlaar heeft alles in huis om van een lezing een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor lezingen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een lezing in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Berlaar. Kort samengevat, voor een onvergetelijk lezing bij Berlaar, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Berlaar voor stijlvolle lezingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft lezing nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Berlaar baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Berlaar noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Berlaar ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Berlaar niets tekortkomen op lezing. Door de vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een lezing helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Berlaar als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke lezingen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.