https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Beerzel

Prachtig Lezing nabij Beerzel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Beerzel

Bent u op zoek naar een knappe zaal om een lezing te vieren bij Beerzel? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Beerzel beschikt over alle troeven om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van lezingen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lezing in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Beerzel. Kort samengevat, voor een perfect lezing bij Beerzel, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Beerzel voor chique lezingen

Onze ruime tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een lezing op wat velen de mooiste plek in de buurt van Beerzel en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel niets tekortkomen op lezing. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Beerzel en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.