https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Antwerpen

Prachtig Lezing bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een lezing bij Antwerpen

Bent u op zoek naar een ideale stek om een lezing te houden nabij Antwerpen? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Dit verborgen pareltje bij Antwerpen is helemaal uitgerust om van een lezing een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lezingen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een lezing in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Antwerpen. Kort samengevat, voor een gedroomd lezing bij Antwerpen, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Antwerpen voor stijlvolle lezingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent lezing nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een lezing op wat veel mensen de mooiste plek nabij Antwerpen noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Antwerpen absoluut niets tekortkomen op lezing. Door de talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Antwerpen als het gaat over het inrichten van stijlvolle lezingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw lezing een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.