https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Aartselaar

Mooi Lezing nabij Aartselaar

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lezing bij Aartselaar

Toevallig op zoek naar een leuke plek om een lezing te doen plaatsvinden in de buurt van Aartselaar? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Dit mooie, rustige oord nabij Aartselaar is helemaal uitgerust om van een lezing een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor lezingen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai lezing in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Kort samengevat, voor een fantastisch lezing bij Aartselaar, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Aartselaar voor stijlvolle lezingen

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft lezing nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lezing op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Aartselaar noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Aartselaar ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk lezing helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw lezing -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar niets tekortkomen op lezing. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Aartselaar en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme lezingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw lezing een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lezing dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle lezingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Aartselaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.