https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Zaventem

Mooi Lentefeest nabij Zaventem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Zaventem

Aan het speuren naar een ideale stek om een lentefeest te doen plaatsvinden vlakbij Zaventem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Dit mooie, rustige oord bij Zaventem is helemaal uitgerust om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor lentefeesten . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lentefeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Zaventem. Dus, voor een fantastisch lentefeest bij Zaventem, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Zaventem voor chique lentefeesten

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een lentefeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Zaventem noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Zaventem en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke lentefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw lentefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!