https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Zandhoven

Prachtig Lentefeest nabij Zandhoven

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Zandhoven

Op zoek naar een mooie stek om een lentefeest te organiseren vlakbij Zandhoven? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Zandhoven beschikt over alle troeven om van een lentefeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor lentefeesten . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai lentefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zandhoven. Kortom, voor een fantastisch lentefeest bij Zandhoven, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Zandhoven voor klassevolle lentefeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Zandhoven noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zandhoven ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw lentefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Zandhoven als het gaat over het organiseren van sublieme lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.