https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Wommelgem

Mooi Lentefeest bij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Wommelgem

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een lentefeest te organiseren bij Wommelgem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze prachtplek bij Wommelgem is helemaal uitgerust om van een lentefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique lentefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wommelgem. Kortom, voor een perfect lentefeest bij Wommelgem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Wommelgem voor stijlvolle lentefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent lentefeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Wommelgem noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wommelgem ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw lentefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wommelgem absoluut niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Wommelgem als het gaat over de organisatie van succesrijke lentefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw lentefeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.