https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Willebroek

Prachtig Lentefeest bij Willebroek

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een lentefeest bij Willebroek

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een lentefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Willebroek? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze rustige locatie vlakbij Willebroek heeft alles om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique lentefeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Willebroek. Kort gezegd, voor een perfect lentefeest bij Willebroek, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Willebroek voor stijlvolle lentefeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft lentefeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Willebroek noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek echt niets tekortkomen op lentefeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lentefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Willebroek en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique lentefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Willebroek zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.